OM

Om Reklameplatform.dk

Enkeltmandsvirksomhed

Reklameplatform.dk ejer og driver en række hjemmesider, hvor reklamerne placeres i de velplacerede bannergrupper på siderne, så annoncørerne får mest muligt ud af deres reklame. Der skrives også artikler omkring emner, og dermed rammer vi målgruppen direkte, gennem nyhederne.

Danmarks største Poker nyhedsmedie

Reklameplatform.dk ejer og driver Danmarks største poker nyhedsmedie, 1stpoker.dk som åbnede tilbage i 2013, og har den dag i dag over 15.000 artikler og rigtigt mange besøgende. 1stpoker.dk henvender sig til alle pokerspillere, unge som gamle, nystartede som professionelle, og her er ingen hævet over andre, og derfor kan Hr. og Fru Danmark også følge med, uden at blive hægtet af. 1stpoker.dk gør meget ud af at skrive om både live og online pokeren i Danmark, men også fra udenlandske pokerevents, hvor der også er Danske spillere med.

Motocross Nyhedsmedie – Crossbladet.dk

Reklameplatform.dk ejer og driver også et nyt Danske motocross Nyhedsmedie der hedder crossbladet.dk hvor der skriver om en masse Motocross, Quad, Pitbike, Enduro, ja alle dens slægtninge, store som små. Vi har fokus på Hr. & Fru. Danmark, der til dagligt, ikke ville få opmærksomhed. Der er blandede motocross nyheder, fra de mange foreninger og klubber i landet, samt portrætter og interviews af blandt andet kørere.

Kontakt information

Dette finder du på de enkelte sider, som der er listet på firmasiden.

Reklameplatform.dk

CVR: 40913718

8600 Silkeborg


Back to top button