Reklameplatform

Seneste blog tiltag er gået rent ind hos den Danske befolkning

Artikel foto: Blogs

Danmarks befolkning har taget godt i mod et nyt blog tiltag, hvor der skriver om personer i samme arbejde, gennem mange år, og om selvstændige erhvervsdrivende.

Omkring første januar 2021, der åbnede firmaet en fritidsblog, som er en blog med bredde, og hvor man ikke er tvunget til at holde sig til et bestemt emne. Der bliver som navnet siger det, skrevet på siden i fritiden, og her kan man læse om naturen, oplevelser, fiskeri, hverdagen, og det seneste nye skud på stammen, nemlig en Dansk Erhvervsblog, som er gået rent ind hos Danskerne i 2022.

Seneste tiltag

Erhvervsblog er nyt tiltag på fritidsbloggen, og når der skrives om personerne, som der besøges, så kommer man helt i dybden, og får starten med, og hvordan de enten kommer til at arbejde med det, som de nu gør, eller hvordan de startede deres firma. Det er helt nede på jorden, uden en masse smarte ting, hvor der reklameplatform.dk besøger personen, laver et interview, og tager nogle billeder. Selve artiklen skrives aldrig på stedet, for historien skal bygges op, og når det hele er skrevet, så kan personen selv se det, og godkende det, inden det kommer online op den nye Erhvervsblog i Danmark.

Indholdet søges frem

Fritidsblog.com er det som man i daglig tale kan kalde for en søgeoptimeret blog, hvor Danskerne søger på et bestemt emne, og dermed (forhåbentligt) rammer vores blog. Alt er 100% SEO opdateret, lige siden dag 1, hvor den kom online, og det kan jeg også se på trafikken, bare et år efter. Siden, bloggen, (kært barn mange navne) er stadig lille, i forholdt til nogle at vores andre sider, der har tæt på 15.000 artikler online, men de er også skrevet over 9 sammenhængende år, med daglige artikler.

Mange læser med

Bloggens emner er gået rent ind, hos den Danske befolkning, og søgetrafikken er allerede stor, men de interviews som der skrives, med personer på erhvervsbloggen, deles også i deres eget netværk, og på den måde kommer der meget bredt ud, og læses af mange. Der er flere populære kategorier som NaturenOplevelser og Fiskeri, som mange vender tilbage til.

Mest læste all-time

Der er to artikler, der har lagt sig i helt i spidsen, med fleste læsninger, og den ene er med Michael Ogungbade som er restaurantchef på Munkebjerg Hotel. Den anden er også fra de kanter, men her besøgte jeg personligt stedet, for at få noget godt og spise, og blev præsenteret for en bøfsandwich der var ny på deres menukort, og mad, det er noget som Danskere er vilde med.

Kan skifte mellem emnerne

Hovedsiden, altså siden med den største indkomst i firmaet, er uden tvivl Danmarks største pokernyheds medie 1stpoker.dk som åbnede 1. november 2013. Her er jeg både stifter og ejer, og driver den dagligt, og skriver af gode grunde, meget om gambling, men så er det rart at kan skifte emne, og skriver på fritidsbloggen, i min fritid, og det har jeg det faktisk ret godt med. Hovedsiden har ikke et Poker Forum, da det er gået af mode i denne branche, men der er masser af Poker Artikler, underholdning med Poker Livestream. Dette er virkelig en god kombination, der fungerer for dette lille enkeltmandsfirma. Seneste skud på stammen, der er kommet med i vores lille medie virksomhed, er crossbladet.dk hvor man kan læse om MX eller Motocross i motocross nyhederne der er online på siden, som åbnede i 2023.

10års jubilæum

Til november 2023, der kan jeg holde mit første 10års jubilæum, lige inden jeg runder de 50. Inden siden med Poker Nyheder kom online, der arbejdede jeg med Backgammon i 5år på siden Ibackgammon.dk der den dag i dag, slår videre til 1stpoker.dk – Jeg har ikke haft to dages sammenhængende ferie siden jeg åbnede dette nyhedsmedie, men jeg er heller ikke så god til denne slags. Jeg kan jo skrive, når der er noget og skrive om, pointen er bare, der skal komme nyt online dagligt, og det har jeg sørget for gennem snart 10år nu, og når jeg trænger til en dag for mig selv, så kan jeg skrive nyhederne om morgenen, og så udgiver artiklerne sig selv, og jeg kan komme ud og få lidt frisk luft, og lave materiale til bloggen.


 

Back to top button