Reklameplatform

Ny medie i virksomheden er populært blandt Danskerne

Reklameplatform.dk - Virksomhed, medier, reklamer, annoncer
Artikel foto: Blogs

Reklameplatform åbnede et nyhedsmedie om motocross, og det brager frem i Danmark, og er meget populært.

Det ser ud til at reklameplatform er ved at skabe endnu en succes, i dette lille enkeltmandsfirma, hvor det seneste skud på stammen, er et motocross nyhedsmedie. Crossbladet.dk som siden hedder er blevet taget rigtigt godt i mod, hvor jeg allerede har været på besøg hos 10 forskellige motocross baner i Danmark, samt været med til en påskelejr, samt flere klubmesterskaber.

Har været savnet

Dette nyhedsmedie med motocross nyheder, kommer på besøg i landets foreninger, og motocross klubber, store, som små, hvor intet er ens. Der er ikke to baner i Danmark, der er ens, ej heller måden, som de gør det på, og det er uanset om det er DMU eller DMCU banerne. Bare på den første måned, har flere henvendt sig til mig, og fortalt, er de er glade for, at der endelig kommer noget opmærksomhed, hos dem, for de helt store medier i Danmark, kommer kun ud til de helt store løb, og skriver kun om de professionelle, med kontrakter. Dette laver Crossbladet.dk om på nu, hvor de professionelle, naturligvis også er velkommen, men det er klubberne, der normalt ikke får opmærksomhed, som jeg besøger, og det har skabt stor glæde.

Spændende rejse

Dette bliver helt sikkert en spændende rejse, som blot lige er begyndt, for firmaet har også købt sig en campingvogn, så jeg kan komme ud til løb, på de Danske motocross baner, og på samme tid, klare nyhederne og alt det andet, der hører til, hos Danmarks største pokernyheds medie, som jeg jo også ejer. Jeg glæder mig til at besøge en masse baner i Danmark, henover sommeren 2023, hvor deres sæson, kun lige er startet op, så der venter en masse spændende og underholde øjeblikke, forude.


 

Back to top button