Reklameplatform

Reklameplatform åbner et nyhedsmedie fra motorsporten

Artikel foto: Motorsport

Jeg har gennem en længere periode arbejdet på endnu et nyhedsmedie til min enkeltmandsvirksomhed, og den er nu online, med flere aktuelle nyheder.

Til dagligt arbejder jeg med Danmarks største pokernyheds medie, og kan i 2023 fejre 10års jubilæum, men jeg mangler stadigvæk nogle timer i hverdagen. Derfor åbnede jeg siden fritidsblog.com hvor jeg også fortsat kommer ud og oplever en masse dejlig Dansk natur, og får skrevet om dette, så andre kan opleve stederne, men her spiller vejret en stor rolle, for om jeg kommer afsted.

Hvad er opskriften

Nu mangler jeg ikke arbejdstimer i den forstand, for der er nu nok timer i de to sider jeg har online, men de er fordelt meget skævt, så har arbejdet på et nyt af slagsen. Jeg ønsker at have flere sammenhængende timer, så man kan lave noget af det, som man er god til, i stedet for at sidde en nogle timer, og rode med alle siderne på en gang, så der skulle altså findes en fornuftig løsning.

Motorsportsverdenen

For mange år siden i mine unge dage, altså vi snakker mindst 30år tilbage (fra 2023) der var jeg en stor del af motocross verdenen, og det har jeg gennem tiden tænkt mere og mere på. Jeg har gennem flere år, tænkt på at åbne noget i denne branche, men det har ikke passet helt ind, for der kommer også flere perioder på det store nyhedsmedie, der har over 15.000 artikler, hvor der er meget travlt. Sidst i 2022 begyndte nysgerrigheden igen at ramme mig, og så gik jeg for alvor i gang med at kigge på mulighederne, og har efter nogle måneders research fundet frem til at jeg skulle åbne et nyhedsmedie der skulle hedde crossbladet.dk – Jeg købte domænet og begyndte den lange opbygning, som jeg heldigvis selv kan klare, så denne normale ekstra udgift, blev altså holdt meget nede, også selvom det tager tid.

Nyheder fra sporten

Siden kom online i starten af marts måned 2023, og har i skrivende stund været online i under en uge, men jeg er virkelig blevet taget godt i mod, på de Danske baner. Crossbladet.dk er et nyhedsmedie, med motocross nyheder, hvor der skal besøges en masse klubber og foreninger, der normalt ikke får den samme medie opmærksomhed, som mange af de professionelle kørere. Motocross Nyhederne bliver ikke kun produceret på kontoret, for jeg skal ud og besøge så mange baner, overhovedet muligt, specielt det første år hvor siden er online, så man kan få budskabet bredt godt ud i landet.

Stor glæde i sporten

På den uge som jeg har haft dette nye site online, har jeg besøgt tre forskellige baner i Danmark, og skrevet nogle lange artikler om deres klub eller forening. Jeg tager som altid en masse billeder, og dem får jeg kombineret, sammen med teksterne, så det bliver endnu mere interessant at læse, og da jeg har været i denne medie branche, i efter hånden 15år, så får man noget erfaring. Bare ved mine tre besøg, har der været stor glæde, og en flot interesse i det arbejde, som jeg laver, og hvem siger også nej til gratis omtale, selvom det er Danmarks nyeste motocross nyhedsmedie.

Jeg har fået flere henvendelser fra klubberne jeg besøger, hvor de skriver at det er nogle flotte artikler, og så deler de dem i deres netværk, som eksempelvis kan være på Facebook sider, eller grupper på facebook, hvor de har samlet alle deres medlemmer, af denne klub.

Mange nye ting

En artiklerne fra Uhre Motorsportscenter, hvor crossbladet var med til årets første 2023 træning på uhrebanen, blev taget meget godt i mod, og det varmede, at de kunne se, at jeg brændte for de mange nye ting, der er sket i sporten, på de 30år, som jeg har været væk. Der er sket så mange nye og spændende ting, siden jeg selv var i denne sport, og det fandt jeg også ud af, ved mit besøg hos Kolding Motocross Klub der er kæmpe stort, og her meget andet end bare motocross i deres forening.

Det første år er spændende

Der er ingen tvivl om at det bliver spændende det første år, hvor jeg skal på landevejen med crossbladet.dk og skrive en masse motocross artikler. Det er en rejse jeg har glædet mig til i lang tid, og nu kan jeg altså endelig komme afsted, og skrive en masse motocross nyheder om denne sport, der rent faktisk er i rivende udvikling, og her kan man ikke se noget til at økonomien er presset.


 

Back to top button